C.F. Gavà
El Gavà va guanyar per la mínima (1-0) al Viladecans (foto: www.cfgava.blogspot.com)

El C.F. Gavà va resoldre el derbi contra la U.D. Viladecans per la mínima, amb un gol d’Àlex Vázquez en el minut 83. La victòria, però, no va servir per ocultar un mal partit dels blaugrana, sobretot a la primera part quan van ser molt inferiors als viladecanencs.

De fet, l’entrenador del Gavà, José Manuel Serrano, ho resumeix assegurant que “el millor del partit va ser el resultat perquè dins del partit no vam estar gens bé en tots els sentits, ens va costar molt davant d’un rival que ens va complicar molt la vida”. El tècnic destaca que “sobretot vam tenir moltes imprecisions, els contracops del rival i les seves ocasions de gol ens feien molt de mal i nosaltres en canvi no vam poder materialitzar fins el final del partit”.

Serrano, tot i això, es va mostrar “satisfet amb els jugadors perquè veus que treballen i que ho intenten”, però és evident, i així ho admet el tècnic gavanencs, que “dins del que volem fer, tant defensiva com ofensivament, no estem en el millor moment, però el cert és que estem en la segona jornada, sempre costa arrencar, i tenim molt marge de millora per seguir sumant punts”.

Respecte al que és més urgent millorar, Serrano vol destacar que “defensivament hem de millorar sobretot aspectes de comunicació, i en atac hem de millorar especialment la finalització i la sortida de pilota per segons quins dibuixos ens fa el rival”.

Amb aquesta victòria el Gavà es converteix en un dels dos únics equips del Grup 2 de Primera Catalana que ha guanyat els compromisos de les dues jornades disputades fins ara (l’altre és el líder, la Montañesa). Els gavanencs ocupen ara la segona plaça del grup sumant doncs els 6 punts disputats. Una dada anecdòtica, és clar, ja que la lliga tot just acaba d’arrencar, però en definitiva són dos partits guanyats i això ja és directament una millora respecte a l’inici de la passada temporada, quan el Gavà va perdre els seus dos primers partits de lliga.