C.F. Gavà
Sánchez, donant ordres en el darrer partit de pretemporada (Foto: http://cfgava.cat/)

Jorge Sánchez, entrenador del C.F. Gavà, valora positivament la pretemporada de l’equip, que va acabar el passat diumenge amb un empat a dos gols contra la Unificació Llefià. El tècnic assegura que el Gavà “és un equip preparat per afrontar l’inici de la lliga, és cert que encara hem de millorar, i de fet millroarem, certs aspectes del joc, però tenim marge perquè és un equip molt jove i amb moltes ganes de fer les coses bé”.

El mister recorda que el Gavà “és un equip amb moltes cares noves aquest any, encara s’han de conèixer i adaptar-se, però hem anat poc a poc introduint aspectes del joc per millorar-los i l’equip ha anat avançant, cada setmana ha anat a millor”. De fet, “el que busca qualsevol entrenador és una evolució i una millora a nivell individual i grupal, i crec que això ho estem aconseguint”.

Entre els aspectes que Sánchez menciona que cal millorar hi ha “les accions a pilota aturada o la tranquil·litat de tenir la pilota i poder atacar al rival, són aspectes que amb el pas dels dies i amb els entrenaments s’aniran millorant, per descomptat”.

La crisis de la Covid-19 ha afectat òbviament a l’equip, com a fet en pràcticament tots els àmbits. Sánchez destaca que “ens ha afectat en moltes funcions, una d’elles, per exemple, és bastant important per mi i és el tema del vestuari, ja que no hem pogut veure’ns en un exceptuant un partit o dos, no hem tingut aquesta intimitat que necessita un equip abans d’un partit per fer una xerrada amb els jugadors”. La pandèmia també ha obligat a suspendre alguns dels partits de pretemporada i “al final això també et condiciona una mica, suposo que com a la resta dels equips”.

En aquest sentit, la pandèmia ha obligat a la Federació Catalana de Futbol a canviar el format de la competició a Primera Catalana. Enguany hi haurà dues fases, i a cada fase dos grups dividits en dos subgrups de deu equips cadascun. Al Gavà li correspon jugar en el subgrup 2.A. Són canvis importants ja que “la lliga no serà tan llarga en aquesta primera fase com ho era abans, amb 38 partits i ja està, sinó que són 18 partits i per tant és molt important fer els màxims punts possibles, serà sens dubte una lliga molt igualada i competitiva”.

El primer repte del Gavà tindrà lloc contra el C.F. Vilanova el proper diumenge, 4 d’octubre, a partir de les 12 del migdia, a l’Estadi Municipal La Bòbila. Respecte al rival, “tampoc tenim molta informació ja que també han jugat a porta tancada com nosaltres, i de lo poc que he vist puc dir-te que és un equip al que li agrada tenir la pilota, que fa un futbol associatiu i que a dalt té velocitat, així que segur que serà un partit equilibrat”.

És el primer compromís de la temporada 2020-2021 i és a casa, així que Sánchez té molt clar que “és important començar amb una victòria i fent un bon futbol, sempre és bo començar amb bon peu i a més tenint en compte que la primera fase és tan curta i tan exprés, aconseguir els primers tres punts en joc ens donaria seguretat”.