El C.F. Gavà rep el proper dissabte a La Bòbila al C.F. Vilanova. Serà el darrer partit de l’any abans de les vacances de Nadal i una bona oportunitat per aconseguir la que seria la segona victòria de la temporada: fins ara, els homes entrenats per José Manuel Serrano només han aconseguit guanyar al cuer, el Balaguer, i això va passar el 10 d’octubre.

El Vilanova està ocupant la setena plaça del Grup 2 de Primera Catalana amb 20 punts, el doble que els del Gavà que és a la dissetena posició. Es tracta d’un equip que “proposa, que sempre fan per jugar, tenen gent contrastada a dalt que fan gols i la veritat és que és un equip complicat que segurament tractarà de treure’ns la pilota i fer-la seva”.

Serrano assegura que “la victòria és necessària, és necessari sumar els tres punts abans d’acabar l’any i sumar també després de Reis les dues jornades que queden de la primera volta, és veritat que no acabarem aquesta primera meitat del campionat amb els objectius plantejats però si sumem sis punts ens hi acostarem, així que s’ha d’intentar guanyar sí o sí”.

Tot i que el Vilanova no és a priori dels equips més perillosos de la taula, Serrano ho té molt clar en aquest sentit: “Nosaltres no podem dir que cap equip és assequible perquè si mirem la classificació només tenim pel darrere al Balaguer i per la diferència de gol, així que no hi ha cap equip assequible en aquesta categoria i menys per nosaltres, és veritat que hem donat la cara a tots els camps, amb els de dalt i amb els de baix, però és impossible que el Vilanova sigui assequible, hem de fer les coses molt bé per intentar guanyar”.

El partit entre el Gavà i el Vilanova es jugarà dissabte, 22 de desembre, a partir de les 18:00h. a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.