C.F. Gavà
Equip titular del C.F. Gavà en el partit de la setmana passada contra el C.F.J. Mollerussa (Foto: cfgava.cat)

Desena jornada en el Grup 2 de Primera Catalana i es repeteix la mateixa història amb el C.F. Gavà. En aquesta ocasió ha estat en el camp del C.F.J. Mollerussa: els blaugrana van fer un bon partit, van donar una bona impressió, van saber jugar de tu a tu contra un rival teòricament superior (els lleidatans eren segons abans d’iniciar-se el partit, i a l’acabament eren líders), però van acabar perdent perquè no van saber materialitzar les nombroses ocasions de les que van gaudir.

És el mateix problema amb el que s’enfronten gairebé des de l’inici d’aquesta temporada els homes que entrena el gavanenc José Manuel Serrano. El tècnic n’és conscient: “El partit crec que va ser molt igualat, de fet possiblement nosaltres vam fer més ocasions de gols que ells, especialment a la segona meitat on vam dominar bastant, però al final vam tornar a fallar on sempre”. Serrano sap que aquesta manca d’encert de cara a la porteria “ens està penalitzant perquè crec que estem jugant bé, estem fent les coses bé, defensem bé, però ells van arribar i van fer un gol i nosaltres vam ser incapaços de fer-ne un en totes els ocasions que vam tenir, algunes de molt clares”.

Serrano destaca que “el revulsiu d’aquesta situació l’hem de buscar nosaltres, és veritat que el que generem en el camp no es reflecteix a la taula, però el futbol són gols i si no fas gols doncs estem on mereixem”.

La situació s’ha de revertir amb “molt treball cada setmana” però els jugadors “estaven fotuts el passat diumenge després del partit perquè s’adonen del que està passant”. Serrano té clar que la culpa no és dels jugadors perquè “són nanos que en altres temporades havien fet 30 gols, és impossible que no siguin capaços de fer un gol, així que hem de buscar la manera de poder finalitzar perquè entenc que això no pot ser”.

Amb aquesta nova derrota, el C.F. Gavà baixa fins a zona de descens directe de categoria, a la dissetena plaça, la penúltima, amb només 7 punts, un menys que el cuer, que és el Cambrils.