C.F. Gavà
Camp Municipal d'Esports de Mollerussa (Foto: Twitter del C.F.J. Mollerussa)

El C.F. Gavà viatja aquest cap de setmana a Lleida per jugar contra el primer equip del Club de Futbol Joventut Mollerussa. Els homes que entrena José Manuel Serrano hauran d’intentar emportar-se a casa els tres punts en joc si volen sortir de la zona baixa de la classificació del Grup 2 de Primera Catalana.

Serrano adverteix que el Mollerussa “ha estat líder de la categoria fins aquesta passada jornada, i tot i que ara són segons no han perdut cap partit en el que portem de temporada, de fet crec que porta uns 50 partits seguits sense perdre”. El tècnic els va veure jugar fa uns dies i la seva impressió va ser positiva: “juguen molt bé, tenen un molt bon tracte de la pilota, és un equip dinàmic amb molta mobilitat, que va pel partit i que especula zero, va ser una grata sorpresa i em va agradar molt aquest equip”.

El C.F.J. Mollerussa és un recent ascendit a Primera Catalana, un fet que el tècnic gavanenc posa en valor ja que “mantenen pràcticament el mateix bloc que l’any passat quan estaven a Segona Catalana, i per això és sorprenent com està rendint de bé aquest conjunt que, a excepció d’algunes incorporacions, no deixa de ser un equip de Segona Catalana que ho va fer bestial a Segona i ara ho està fent també bé a Primera, i la prova és que un recent ascendit està allà a dalt lluitant amb els grans”.

Serrano no podrà comptar amb les tres baixes de llarga durada ja conegudes: Marc González i Miki, lesionats al genoll a principis de temporada i que no podran tornar a la disciplina de l’equip fins que no s’operin, i Pau Mañé, que es va lesionar als isquiotibials en pre-temporada.

El partit entre el C.F.J. Mollerussa i el Club de Futbol Gavà es disputarà el diumenge, 4 de novembre, a partir de les 17:00h. al Camp Municipal d’Esports de Mollerussa.