mangeldiaz
Miquel Àngel Díaz, portaveu del grup municipal

A la Generalitat tenim un govern dividit perquè els partits que l’integren, PDeCAT i ERC, només pensen en les pròximes eleccions catalanes. Els partits que el formen no confien l’un en l’altre i estan provocant un inestabilitat política i institucional que perjudica els interessos de les catalanes i els catalans. Mentrestant, no s’està en la millor condició per governar el país, ja que s’estan deixant de costat les necessitats i interessos dels catalans i de les catalanes.

Parlem de desequilibris en necessitats com les beques menjador, les inversions escolars i la protecció social, drets sobre els quals la Ge­neralitat té competències, però que desatén. D’oportunitats de millora econòmica i social que es perden. Però davant d’aquest desgovern, el PSC ha aconseguit aprovar esmenes al Pressupost de la Generalitat per millorar Gavà. Com ara, la construcció del 3r cen­tre d’atenció primària, la reobertura  del servei d’urgències al CAP 1, un nou servei de radiologia, reobrir el servei del dispensari de salut a Gavà Mar, recursos per a l’aplicació de la Llei de barris i per a la construcció de places de llars o centres residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Des de Gavà instem que el Govern de Puigdemont i Junqueras sigui responsable i faci efectius aquests compromisos marcats al seu Pressupost.