Camilo debuta a la banqueta amb derrota
Foto: CF Gavà

El nou míster del CF Gavà, Juan Camilo Vázquez, no ha estat de sort en el seu debut. L’equip blaugrana ha perdut a casa davant el líder, la Montañesa, per 0 a 3. Tot i la contundència del resultat, val a dir que el Gavà no va fer un mal partit i va mostrar molta intensitat i entrega. De fet, si hagués estat més encertat podria haver marcat en els deu minuts inicials quan una cursa de Joan Vázquez que va acabar amb una passada de la mort cap a Quiles Colchero va aconseguir blocar. Poc després, una centrada enverinada d’Adri Ruíz va trobar el cap de Vázquez, però la seva rematada va sortir desviada.

A poc a poc, però, la Montañesa va anar igualant la intensitat plantejada pels blaugrana, i va agafar el pes del partit davant un Gavà que es trobava còmode defensant al darrere. Així arribava el primer dels gols quan en una ràpida transició Brian li guanyava la partida a Marc Martínez, i la seva centrada l’aprofitava Sergi Arimany per rematar en planxa i marcant. El Gavà no es va arronsar i tot i que va lluitar l’empat no va tenir sort. Així a les acaballes de la primera part la Monta feia el segon , un penal de Marcos sobre Brian, que Velillas no va perdonar.

La segona meitat va començar amb la mateixa intensitat pel bàndol local. El Gavà va crear ocasions però van ser els visitants els qui van ampliar el seu avantatge. Velillas va fer el tercer en un llançament de falta fregant el pal.

Al minut 61, una ràpida conducció de Ferran va acabar amb l’extrem blaugrana caient dins l’àrea, en una acció calcada a la del penal sobre Brian, però l’àrbitre no va assenyalar res.

Després d’aquest partit el CF Gavà és quart amb 29 punts.