Caminada contra el càncer 2019

Les juntes locals de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, aecc, de Gavà i Castelldefels, van organitzar, el passat diumenge una caminada solidària per sensibilitzar sobre la necessitat de seguir invertint en investigació i com a mostra de suport a totes aquelles persones que ara lluiten contra la malaltia.

El recorregut va ser doble i va partir a les 11 hores. D’una banda, el grup de Gavà va sortir del monument de la Vela, mentre que el grup de Castelldefels ho va fer des de l’escultura Dar y tomar del baixador de Castelldefels.

Pels volts de les 12 del migdia ambdós grups es van trobar a la plaça de les Palmeres de Castelldefels on es va fer una batucada i el sorteig d’invitacions aportades pels comerços col·laboradors.

El president de la Junta local d’aecc a Gavà, José del Val, explicava que “la caminada té un caràcter festiu i solidari”.

La Junta local d’aecc de Gavà es reuneix tots els dijous a la tarda, al Casal Sant Jordi de la rambla, a la plata quarta, despatx B. Les persones que solen apropar-se a l’entitat –acaben de rebre el diagnòstic –explica Montserrat Abarca vocal d’aecc- i “necessiten informació sobre com afrontar el procés, on dirigir-se, informació en general”.

Del Val, ha explicat que “des de la Junta treballem en les tres línies que defineixen la nostra associació: el foment de la investigació, l’atenció psicològica al malat i familiars i l’atenció social”.