Caminada de la FAGA 2022
Caminada de la FAGA 2022

L’Associació de Familiars d’Afectats d’Alzheimer i altres Demències de Gavà, (FAGA)  que aplega usuaris i usuàries de tota la comarca organitza, per aquest diumenge, 23 d’octubre, una nova edició de la caminada solidària per tal de sensibilitzar sobre aquesta malaltia, cada cop més present en la nostra societat, i a la vegada recaptar fons per ajudar a sufragar part dels serveis que ofereix aquesta entitat social.

Meritxell Milian, una de les responsables de l’associació, precisa que estan “molt il·lusionats de poder recuperar aquesta activitat que durant dos anys no s’ha pogut dur a terme per culpa de la pandèmia del coronavirus i que a més coincideix amb la celebració del 25 aniversari de la FAGA”.

La Caminada

La sortida es farà a les 9 del matí des de la plaça de l’Església Sant Pere i anirà fins a La Vela, a Gavà Mar. En aquest punt qui ho vulgui podrà seguir passejant pel passeig fins al límit amb Castelldefels i després tornar de nou al monument on la jornada continuarà amb música, actuacions de ball, una classe dirigida de zumba i pintacares. Els participants rebran un entrepà i una beguda per recuperar forces i participaran en la rifa d’obsequis.

Les persones interessades a venir poden fer la inscripció, que costa 5€, i inclou samarreta i gorra, i a través d’internet a www.afagava.org o amb el QR del cartell. També es podran apuntar el mateix dia 23, 30 minuts abans de l’inici de l’activitat.