Caminada de la Faga aquest diumenge 15
La caminada es farà aquest diumenge, 15 de setembre.

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà (FAGA) organitza aquest diumenge la sisena edició de la seva la Caminada Solidària per l’Alzheimer.

Novament es proposen dues possibilitats de recorregut. El primer, més llarg, partirà a les 9.00 hores de l’església de Sant Pere per arribar fins al monument de La Vela, a la platja, allà, tot seguit , arrencarà la segona passejada, més curta, i amb el traçat de sempre pel passeig marítim fins al carrer Alcanar, i retorn al punt d’inici. A l’arribada, hi haurà un esmorzar a base d’entrepans, sucs i aigua i diverses actuacions. Enguany també hi haurà un vermut solidari a les 12 hores per només 2 euros.

Amb aquesta activitat la FAGA espera donar-se a conèixer i “sensibilitzar la ciutadania sobre la duresa d’aquesta malaltia”. El president de l’entitat, Albert Arnau, destaca que, “a més de la pròpia junta de l’entitat, vam signar un conveni de col·laboració amb l’empresa Gestió JC 10 i amb el Futbol Sala Castelldefels, la qual cosa ens aportarà el suport tècnic i per voluntaris. D’aquesta manera, volem que s’hi sumi més gent i es faci la major difusió possible”.

Per a participar en aquesta caminada, que és oberta a tothom, cal fer prèviament la inscripció al local de la FAGA, al carrer de Guifré el Pilós, 12. El preu és de 5 euros i, a més de l’esmorzar, inclou una bossa i una gorra de regal, a banda d’alguns obsequis que han aportat diversos comerços i empreses de Gavà.