Caminada de la FAGA el 15 de setembre
Caminada de la FAGA el 15 de setembre

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà (FAGA) organitza, el proper 15 de setembre, la sisena edició de la seva la Caminada Solidària per l’Alzheimer. La primera novetat és el canvi de data ja que tradicionalment l’activitat tenia lloc al maig. El president de l’entitat, Albert Arnau, entén que “pot ser un bon canvi, si no ens plou, perquè és un període on la gent ja ha tornat de vacances i encara fa bon temps, de manera que hi haurà persones a la platja que podran veure el què fem i, fins i tot, sumar-se a la jornada”.

Novament es proposen dues possibilitats de recorregut. El primer, més llarg, partirà a les 9.00 hores de l’església de Sant Pere per arribar fins al monument de La Vela, a la platja, allà, tot seguit , arrencarà la segona passejada, més curta, i amb el traçat de sempre pel passeig marítim fins al carrer Alcanar, i retorn al punt d’inici. A l’arribada, hi haurà un esmorzar a base d’entrepans, sucs i aigua i diverses actuacions. Enguany també hi haurà un vermut solidari a les 12 hores per només 2 euros

Amb aquesta activitat la FAGA espera donar-se a conèixer i “sensibilitzar la ciutadania sobre la duresa d’aquesta malaltia. Arnau destaca que, “a més de la pròpia junta de l’entitat, vam signar un conveni de col·laboració amb l’empresa Gestió JC 10 i amb el Futbol Sala Castelldefels, la qual cosa ens aportarà el suport tècnic i per voluntaris. D’aquesta manera, volem que s’hi sumi més gent i es faci la major difusió possible”.

Per a participar en aquesta caminada, que és oberta a tothom, cal fer prèviament la inscripció. Serà a partir del 26 d’agost, al local de la FAGA, al carrer de Guifré el Pilós, 12. El preu és de 5 euros i, a més de l’esmorzar, inclou una bossa i una gorra de regal, a banda d’alguns obsequis que han aportat diversos comerços i empreses de Gavà.