Caminada pel Dia de les Dones 2023
Caminada pel Dia de les Dones 2023

El proper diumenge, dia 5 de març, des de la Unió Muntanyenca Eramprunyà, amb el suport de l’Ajuntament de Gavà, es durà a terme la caminada “Que res ens aturi”, una activitat encabida dins dels actes previstos a la ciutat en el Dia de la Dona.

Es tracta, segons l’entitat “d’una caminada accessible per a tothom, en la que, a més de conèixer els camins que envolten el terme municipal, té com a objectiu reconèixer que les dones juntes, si volem, podem amb tot allò que ens proposem, i que no hi ha res que ens pugui aturar”.

La caminada serà de 8 quilòmetres i de 200 metres de desnivell, molt accessible. L’inici de la marxa es a les 10 hores de matí des de l’Ésser del Mil·lenni, i finalitza al mateix lloc. Té un punt d’avituallament on es facilitarà aigua i fruits secs. Al finalitzar es lliurarà un diploma de participació i algun obsequi.

La participació te un cost de 3 euros cal que l’aboneu a la Unió Muntanyenca Eramprunyà, per bizum al número  637 31 99 80  indicant nom i cognoms, o bé físicament al local de l’entitat situat al carrer Salvador Lluc, 6 de Gavà,  tots els dimecres i els divendres de 19 a 21 hores. Finalitzen les inscripcions el  1 de març.

Si teniu cap dubte podeu esxcriu a umesecretaria@gmail.com. Podeu fer la inscripció aquí