Caminada saludable pels conreus de Gavà i Viladecans

Aquest dijous tindrà lloc una nova caminada saludable conduïda pel Voluntariat per la Llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística. L’activitat, també impulsada pel Banc del Temps i transcorrerà pels conreus de Gavà i Viladecans.

El punt de trobada serà l’estació de Renfe de Gavà, a les 8.15 hores, amb aturada a l’estació de Viladecans, d’es d’on es guiarà aquesta sortida de la mà de la voluntària per la llengua i membre del Banc del Temps, Maria, Casas, i el suport de Miquel Sans, coneixedor dels paratges naturals del Baix Llobregat.

El recorregu, d’unes 3 hores de durada i gairebé 8 quilòmetres de distància, es farà per carril bici i camins de pagès asfaltats. El desnivell és inapreciable i durant el trajecte es podran veure els camps i resseguir la corredora de les Iques.

 Itinerari

Estació Renfe – outlets – creuem pont de la C-32 – carril bici – camí de les Iques – Els Llanassos – (del terme de Viladecans passem al terme de Gavà) – seguim pel camí de la Riera de les Parets – Planters Bordas – Can Torelló – av. Bertran i Güell – plaça Major de Gavà – Final.

Aquesta activitat s’emmarca dintre del programa Mou-te en català, un pla de foment de l’ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística.

Cal formalitzar les inscripcions al correu vxl.eramprunya@cpnl.cat