En uns dies obrirà les portes el Campament dels carters reials al jardí del Museu de Gavà. Es podrà visitar diumenge 2, dilluns 3 i dimarts 4 de gener, de 16.30 a 21 hores. El campament dels carters reials inclou diferents espais, dinamitzacions i animacions, instal·lacions i altres elements màgics. El punt d’accés és al parc de la Torre Lluc i és lliure i gratuït. La sortida es fa per la plaça de Jaume Perich.

Per poder visitar els carters reials i deixar-los la carta, cal demanar cita prèvia, preferentment. Com funciona?

  • Cal reservar cita a través de la web entrapolis.com. Si es tenen dificultats a l’hora de reservar la cita prèvia o per accedir a la web, es reserven torns de manera presencial a la darrera franja horària de cada jornada. Caldrà adreçar-se al punt d’informació del campament situat al parc de la Torre Lluc.
  • La reserva és per dia, franja horària i carter que es vol visitar.
  • Es fa una reserva per grup (familiar o d’amics) per a un màxim de 6 persones.
  • Cal presentar-se a la porta d’accés del Campament dels Carters Reials 15 minuts abans de la cita. No s’hi ha de venir abans per evitar aglomeracions i cues. Cal posar-se a la fila i esperar el torn. Els ajudants dels carters reials gestionen els torns.
  • Si s’hi arriba abans, es poden fer altres activitats mentre arriba l’hora concertada. Així es facilitarà l’accés a les persones que els toca el torn i no es farà una cua innecessària.
  • Per a més informació, consultes o altres aclariments dirigir-se al personal de l’organització del Campament dels Carters Reials.