campanya

L’Ajuntament de Gavà va començar el passat 4 d’agost la campanya d’asfaltat 2021, a la qual destinarà una inversió de més de 490.000 euros. És, segons expliquen fonts municipals, “un esforç econòmic important que tindrà continuïtat en els pròxims dos anys amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat viària, a més de donar resposta a les observacions que diversos veïns han fet arribar a l’Ajuntament per millorar diferents punts de la via pública”.

La campanya d’asfaltat 2021, que s’allargarà fins a l’octubre, inclou la millora de la pavimentació a diferents punts del nucli urbà, de Gavà Mar i del Parc Agrari. La primera intervenció és la que es va iniciar el 4 d’agost a Gavà Mar, concretament als carrers de l’Ametlla i de l’Ampolla, i es va allargar fins el dia següent. Tot seguit, els dies 5 i 6 d’agost, es va intervenir a diferents camins agrícoles: Labors Agrícoles, Llebeig de les Ones, del Pinar i de la Marinada. Els propers treballs estan prevists al Camí de la Pava i tindran lloc l’última setmana d’agost, exactament entre els dies 23 i el 27.

La campanya d’asfaltat al nucli urbà s’executarà entre els mesos de setembre i octubre. Els vials que es pavimentaran són la Rambla de Pompeu Fabra, el carrer d’Olocau, el carrer de la Generalitat, l’avinguda de Joan Carles I, el carrer del Mestre Falla, i el carrer de Montflorit. També s’asfaltaran les rotondes del vial del Calamot, la B-210, i dos camins del Parc Empresarial Gavà, el dels Joncs i el del Regàs.

A partir del 12 de setembre, un cop acabada la temporada de platges, es reprendran les tasques de pavimentació a Gavà Mar, amb intervencions als carrers de Tamarit, Ampolla, Calafell, Sitges, Cubelles, Alcanar i Tellinaires. Els treballs, que inclouran la instal·lació de barreres anti-arrels, s’allargaran fins al mes d’octubre.