Campanya de recollida de joguines 2023
Les famílies que ho necessitin i compleixin els requisits poden fer la petició a través de la Seu Electrònica

Enguany es durà a terme la 29 edició de la campanya “A Gavà, Cap Infant sense Joguina” , una iniciativa solidària que té per objectiu que tots els nens i nenes de la ciutat d’entre 0 i 14 anys puguin rebre una joguina el dia de Reis.

Totes les famílies de Gavà que ho necessitin, compleixin els requisits d’accés i vulguin acollir-se a la campanya perquè els seus fills/es puguin rebre una joguina, ho poden demanar fins el 3 de desembre a través del formulari penjat a la Seu Electrònica de l’ Ajuntament de Gavà buscant el tràmit “Cap infant sense joguina”.

Les famílies que no puguin fer la instància per la seu electrònica es poden adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana mitjançant el telèfon 93.263.91.00 i demanar hora per la realització del tràmit.

Més endavant es donaran a conèixer les dades de recollida de joguines i els llocs on es podran dipositar. Com en anys anteriores les joguines huran de ser noves, no bèl·liques i sense embolicar. per a nens i nenes d’entre 0 i 14 anys i diverses: jocs de taula, esportius, de construcció. D’expressió i manualitats, llibres de text i contes, nines, cotxes…