Campanya del Dia de la Mare de Wow Gavà
Campanya del Dia de la Mare de Wow Gavà

Una vegada més, WoWGavà, la nova associació de comerciants fruit de la fusió de La Illa de Gavà i la Unió de Botiguers de Gavà, posa en marxa una campanya que dinamitzarà el comerç local de la ciutat durant la setmana prèvia a la celebració del “Dia de la Mare”del proper diumenge 2 de maig.

La campanya consisteix en el sorteig de 10 dinars per a dues persones en establiments associats a WoWGavà i estarà en funcionament fins el 30 d’abril. Per cada compra realitzada en un establiment de WoW Gavà, entre les dates de durada de la campanya, es lliurarà una butlletade participació que conté un número que participarà en el sorteig, cada establiment pot aplicar o no, un mínim d’import per cada compra.

La rifa es farà des del Mercat del centre el dimarts 4 de maig, a les 14.00 hores, i es retransmetrà per Instagram live. Els guanyadors hauran de contactar amb l’associació per comunicar que han aconseguit un dels 10 dinars per a dues persones i hauran de certificar, amb la presentació de la butlleta que realment són els guanyadors.

A partir d’aquest petit tràmit, ja podran gaudir dels seu premi en el establiment que ells hagin decidit de la llista presentada per WoW Gavà. Amb aquesta campanya, WoW Gavà també dona “suport al sector de la restauració associat a l’entitat, que tant està patint les conseqüènciesde la pandèmiaamb tancaments de molts mesos i reobertures parcials”.