Campanya del @salatr3sgava per promoure el futbol sala femení
Campanya del @salatr3sgava per promoure el futbol sala femení

La direcció i coordinació del club esportiu Salatr3s Gavà ha iniciat un nou projecte, dins el marc de les polítiques d’igualtat. Es tracta del #CS3Igualtat de captació i consolidació del futbol sala femení a la nostra ciutat. L’objectiu de l’entitat, segons asseguren, “és incrementar el nombre de noies inscrites i lluitar per potenciar el futbol sala femení”, raó per la qual diuen que treballaran “fort per eliminar els prejudicis i desigualtats de gènere existents al món en general i a l’esport en particular”.

El club es compromet a “utilitzar la força de l’esport com a motor de lluita contra la exclusió social i la discriminació” i a “dur a terme accions de visualització, formació i sensibilització a la societat, amb l’objectiu d’assolir la igualtat i la equitat al món esportiu i social”.

En aquest projecte, a mig termini, el club vol “ajudar a afavorir l’empoderament de la dona dins del món de l’esport” i “fomentar la seva participació en els diferents estaments de l’àmbit esportiu per tal de seguir construint un entorn més igualitari i just”.