Campanya informativa de la Coordinadora d'Ampas dels centres públics
El període de preinscripció s’inicia a primària del 15 al 24 de març i del 17 al 24 de març per a secundària.

La Coordinadora d’AMPAS dels centres públics de la ciutat ha engegat una campanya informativa de suport a les famílies que han d’escollir centre d’educació infantil, primària o secundària  pel  curs vinent.

El període de preinscripció s’inicia a primària del 15 al 24 de març i del 17 al 24 de març per a secundària.

Amb l’objectiu d’acompanyar a les famílies en la presa de decisions tan vinculants per a la seva vida educativa, la Coordinadora d’ampas ja fa alguns anys oferint unes reunions informatives en les quals, membres de les diferents AMPAS I AFAS dels centres públics de la ciutat, des de llar d’infants fins als instituts públics, es posen a disposició dels pares o mares que vulguin fer preguntes, tinguin dubtes o puguin preguntar de pare a pare i de mare a mare tot allò que volen saber.

Projectes educatius dels centres, dinàmiques i noves tècniques educatives, puntuació per a la preinscripció, menjadors escolars, activitats extraescolars, són alguns dels tremes a tractar “parlarem dels neguits i les inquietuds de les famílies i resoldrem dubtes a les 3 reunions programades”.

Demà, 23 de febrer, a les 18 hores tindrà lloc la primera activitat de la campanya amb el títol “El pas a P3”, les persones interesades en conectar-se a la sessió han d’enviar un mail a coordinadoraampasgava@gmail.com.

El proper 25 de febrer, el tema a tractar serà “El pas a la secundària”, les persones interessades en participan ha d’enviar un mail a coordinadoraampasgava@gmail.com.

Finalment, la sessió del dia 27 de febrer, està destinada als pares i mares en general, sota el títol: “Una guía dels Centres Públics de la ciutat per a infantil i primària”. La sessió tindrà lloc a les 18 hores i les persones interessades hauran de seguir la connexió en directe des del compte de Facebook de la Coordinadora