Campanya per a promoure els mercats de Gavà

Del 15 al 31 de maig se celebra la 4ª edició de la campanya ‘Estima el teu mercat’  amb el lema Markets for the new generation (Mercats per la nova generació).

La campanya del 2017 se centra en la joventut, amb el doble objectiu d’atraure als mercats la clientela jove, i de fomentar nous i petits comerciants joves, tot concebent els mercats com incubadores de mercats.

A Gavà, el Mercat del Centre i MercaGavà se sumen per segon any a aquesta acció impulsada per la Diputació de Barcelona amb diferents cartells i el repartiment d’imans promocionals de nevera amb el lema “Anar al mercat és un festival”. Altres activitats seran el taller infantil de cuina de galetes amb emoticones que tindrà lloc el dissabte 27 de maig d’11 a 12.30 hores a MercaGavà.

El tinent d’alcalde de Comerç i Promoció de la Ciutat, Ramon Castellano, assegura que “aquestes campanyes resulten útils per tal de promoure els mercats com ia mportants agents dinamitzadors de l’economia local, com a comercialitzadors de productes frescos i de qualitat per poder dur una alimentació saludable i com a referents culturals i identitaris de ciutat”.

Castellano recorda que des de l’Ajuntament s’ha fet unaaposta ferma pels mercats amb la reforma integral imodernització primer del Centre i ara fa nomes dos anys de MercaGavà i que es vetlla pel seu òptim manteniment dia a dia. En aquest sentit ha destacat la recent tasca de retolació que s’ha fet als accessos del mercat del Centre.