psc persones

 psc personesRaquel Sánchez amb usuaris del Casal el Centre on ha presentat el seu programa social

Raquel Sánchez: “Les persones i les famílies, la nostra prioritat”

La candidata socialista ha presentat avui el seu programa social al Casal del Centre i després ha estat de campanya al passeig de Joan Maragall

El Casal de la Gent Gran el Centre ha estat el lloc escollit per la cap de llista del PSC, a les municipals, Raquel Sánchez, per parlar de les propostes i mesures que recull el seu programa de suport a les persones i les famílies: “M’imagino un Gavà en què tothom tingui les mateixes oportunitats, una ciutat cada vegada més inclusiva parlant des de totes les perspectives”, ha explicat Sánchez qui ha insistit què “no podem permetre que per qüestions econòmiques cap persona quedi enrere, no tingui les mateixes oportunitats, ni garantir el seu desenvolupament, el seu projecte vital i familiar”.

 

Per això entre les mesures que proposa el PSC hi ha la creació d’un programa de beques menjador per a l’alumnat d’ensenyament secundari de famílies de Gavà amb recursos econòmic limitats,un centre de recursos per a la infància i nous ajuts per a persones jubilades que tinguin als seu càrrec fills o filles majors d’edat en situació d’atur. “Degut a la situació econòmica que vivim moltes persones jubilades s’han convertit, amb la seva pensió, en el suport de les seves famílies”, per això, segons la candidata del PSC, “hem de posar en marxa noves mesures d’acompanyament i de suport i subvencions econòmiques. Això ha d’anar acompanyat, evidentment, d’una contenció de la pressió fiscal i també amb noves bonificacions socials en impostos municipals”.

 

Altres mesures estan encaminades a garantir les necessitats bàsiques d’alimentació, els subministraments d’aigua, llum, gas, etc, també a reforçar les polítiques adreçades a la gent gran, amb noves activitats per potenciar l’envelliment actiu i participatiu. I també, segons Sánchez, “desplegarem d’acord amb les entitats socials, un pla de suport a persones discapacitades i exigirem a la Generalitat la creació d’habitatge tutelar de proximitat”.

 

Després d’interessar-se per les diferents activitats que es fa al Casal, Raquel Sánchez, va anar al passeig de Joan Maragall on hi era instal·lada la carpa del PSC i va dedicar una bona estona a fer campanya amb part del seu equip, apropant a la ciutadania el seu programa i intercanviant opinions amb gavanencs i gavanenques.

 

PUBLICITAT