Can Tintorer

L’Associació de Veïns de Can Tintorer organitza una jornada de portes obertes el proper dissabte, 16 de setembre. L’entitat oferirà un tastet de les activitats que organitza al llarg de tot l’any per tal que, en paraules de la seva presidenta, Carme Furriol, “la gent pugui provar-les a veure si s’anima i s’apunta. Farem entre 5 i 10 minuts de les activitats que fem, dels balls, dels tallers, etc., per tal que la gent s’adoni del que fem a l’associació”.

L’entitat també vol promocionar “les activitats noves que organitzem aquest any, com ara un club de lectura, un taller de manga, o un taller d’Instagram per a persones gran. Són activitats que farem segons com respongui la gent, idees tenim però ara falta que la gent respongui”.

L’objectiu, doncs, és “dinamitzar una mica el barri ja que l’associació està una mica parada, costa una mica moure a la gent després de la pandèmia. Hi ha tres activitats que les tenim sempre allà, però costa realment moure a la gent. Crec que estar a casa totes les tardes ha de ser avorrit, així que oferim una hora i mitja d’entreteniment”.

Les mostres d’activitats que es faran en aquesta jornada de portes obertes són totes gratuïtes, i les pot anar a provar qualsevol persona, sigui o no del barri. Entre altres activitats, els balls tenen un lloc destacat i trobarem des de dansa del ventre fins a bachata passant per merengue, a tall d’exemple. També hi haurà activitats relacionades amb els boixets, la costura o el taitxí, entre altres. La jornada de portes obertes tindrà lloc a la seu de l’associació, a la Masia de Can Tintorer, i començarà a les 11 del matí.