Can Tries celebra aquest cap de setmana la seva festa
Un dels moments de la festa de l'any passat

Can Tries gaudirà aquest cap de setmana de la festa major del barri amb activitats diverses. La celebració arrencarà aquest dissabte, 6 de maig, a les 18 hores, amb una cercavila amb sortida des de l’escola Marcel·lí Moragas que comptarà amb la participació dels Grallers i Timbalers de l’Anguila de Gavà, l’Agrupació de Gegants i Gregantons i els Bastoners de Gavà. Entre les 18.30 i les 19.30 hores, es farà un taller de ball de bastons, un altre de pinta cares i una gimcana infantil.

També hi haurà l’actuació de sevillanes a càrrec de l’Associació Cultural Andaluza i a partir de les 21 hores, es farà un concert amb el grups locals Mobylette, The Wild Challenger, NoDefekis i Trinitarios de la puebla

Diumenge, la festa arrencarà amb sevillanes a les 11.30 hores, en aquest cas, a càrrec dels quadres de la Casa de Andalucía de Gavà. A les 12.30 hores, i fins l’hora de dinar, actuarà el duet flamenc integrat per Jordi Ortega i Dani Blanco i a les 14 hores se servirà la paella popular. Els tiquets tenen un preu de 5,50€ per als socis i de 6,50€ pels no socis. Per comprar-los cal passar pel casal, dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 10.30 i dimecres de 17.00 a 19.00 hores.

Escolta l’entrevista sencera a Ràdio Gavà