Canvis horaris a Renfe Gavà El Prat

Renfe modificarà dissabte, 11 d’agost la programació dels serveis de Rodalies i Llarga Distància que circulen en el trajecte de Gavà-El Prat de Llobregat per realitzar obres de millora de les instal·lacions de seguretat d’aquest tram.

Segons un comunicat conjunt d’Adif i Renfe, lla mesura s’aplica a “per tal de garantir la seguretat de l’explotació ferroviària i el correcte desenvolupament de les operacions, se circularà en via única en aquest trajecte”.

Per aquest motiu, Renfe ha previst modificar els horaris. Així, en la línia R2 sud de rodalies (Sant Vicenç de Calders-Barcelona Estació de França per Vilanova), els viatgers disposaran de 2 trens per hora i sentit, i es modificaran els seus horaris.

Per als trens regionals (R13, R14, R15 i R16) i de Llarga Distància es faran desviaments selectius via Vilafranca, recuperant el seu recorregut habitual a Sant Vicenç de Calders.

Les operacions que està realitzant Adif formen part de l’última fase del projecte d’instal·lació de nous sistemes de gestió de trànsit en les estacions de Gavà i Castelldefels, en la línia ampla convencional Barcelona-Vilanova i la Geltrú-Sant Vicenç de Calders, que suposa una inversió superior a 15 milions d’euros.