Canvis horaris dels trens

Fins el 25 d’agost, Rodalies de Catalunya reajusta els seus serveis a les línies R2 (Castelldefels – Granollers Centre), R3 (L’Hospitalet – Puigcerdà per Vic) i R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell), tal com s’ha fet en estius anteriors. A més, degut a la nul·la demanda que es produeix en aquestes dates des d’aquesta setmana ja no circularan els trens de la línia R7 fins al 25 d’agost.

La nova oferta garanteix la mobilitat dels viatgers en aquestes línies atenent a l’important descens de clients que es produeix en aquests serveis durant aquestes dates i és suficient per assumir els viatgers del tall de Metro de la L1.

L’oferta es manté a les línies de la costa i als serveis regionals. Aquests serveis, que concentren la major part de la demanda, estival disposen d’una àmplia oferta de productes combinats d’oci per desplaçar-se fins a parcs aquàtics, platges o recintes temàtics.

Reforços cap de setmana R2 sud, R1 i RG1

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers que volen gaudir de la platja, Renfe ha incrementat l’oferta del servei de rodalia a l’estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud amb pràcticament 20 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

A més, s’ha augmentat l’oferta de serveis a les línia R1 i RG1. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb 6 noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. A més, fins al 13 de setembre, 6 trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella (Maresme) de dilluns a divendres.