Festivitat de Sant Nicasi 2022

Gavà es troba immersa de ple en les seves Festes d’Hivern. Aquest cap de setmana el programa arriba farcit d’activitats de caire divers que ompliran tots els recons de la ciutat i on es comptarà amb la participació de les diverses entitats locals.

Durant tot el cap de setmana podrem gaudir del tradicional Mercat de Sant Nicasi amb paradetes de producte artesà i de proximitat, un espai infantil i activitats per gaudir amb la família, mentre que a la plaça de Batista i Roca hi haurà muntat el Mercat d’Art Jove.

Entre les propostes destacades de dissabte hi ha la jornada de portes obertes al Refugi Antiaeri de la Rambla, el festival solidari del Club Rítmica Gavà al pavelló de Jacme March , la II Trobada Gegantera a la plaça de Jaume Balmes i el cercavila Xerinolis que partirà des d’aquest mateix espai estrenant recorregut. Durant la tarda, també hi haurà diferents actuacions com la l’escola American Lake Music a la plaça de Batista i Roca, la dels Amics de la Música a la Plaça Major o el Vermut Nadalenc que oferiran la Coral Sellarès a l’Espia Maragall on s’homenatjarà al mestre Ramon Marcó amb motiu del centenari del seu naixement.

Per diumenge al matí s’ha previst una visita guiada a la vil.la romana se Can Valls, una sortida amb els infants per anar a buscar el tió amb l’AAVV de Can Tries, la tradicional festa amb la gent gran al pavelló Jacme March i el concert de Nadal del Taller de Música de Gavà. A la tarda, l’Espai Maragall acollirà la XII edició dels Pastorets Dansen amb l‘esbart Brugués, mentre que la Torre Lluc acollirà la IV Zambombada flamenca de la Casa de Andalucía

L’alcaldessa Gemma Badia ha volgut “convidar tothom a viure intensament aquest programa que recupera algunes activitats tradicionals i n’incorpora de noves” i a la vegada a “passejar per gaudir dels nostres espais il·luminats i aprofitar per fer les compres de Nadal al nostre comerç local que ha preparat diverses accions de dinamització i promoció”.

Podeu consultar aquí el programa detallat amb totes les activitats de les festes