Carla Romagosa:
La presentació del llibre “Mi amiga Meno y yo” serà aquest divendres a les 18 hores a la Biblioteca Josep Soler Vidal.

Divendres, 31 de gener, a la Biblioteca Josep Soler Vidal, Carla Romagosa presentarà el seu llibre “Mi amiga Meno y yo”.

L’autora especialista en Salut Pública i Màster en Nutrició i Salut, va ser diagnosticada de celiaquia als 35 anys i de menopausa precoç als 39, llavors es va centrar en l’etapa de la menopausa.

Carme Romagosa va explicar en una entrevista a Ràdio Gavà que podeu escoltar aquí que el seu objectiu és “ajudar i informar de forma planera, però amb rigor, d’aquesta etapa de la vida de la dona. És important saber totes les eines que tenim al nostre abast per tenir la major i la millor qualitat de vida en aquesta nova etapa, sempre en funció de les necessitats de cada dona”.

La menopausa continua sent un tema tabú en la societat “és un tema associat al pes social que arrosseguem les dones –explica Carla Romagosa- un tema que s’associa a l’envelliment i al concepte arcaic de fertilitat i joventut, però és una etapa més de la vida de la dona, una etapa amb un ample ventall de possibilitats i és important trencar aquest darrer tabú sobre la vida de les dones que encara tenim”.

L’estil de vida i la nutrició són dos factors importantíssims en aquest etapa de la vida de la dona “i també ho és saber que tenim a la nostra disposició tractaments i teràpies alternatives que ens poden ajudar a viure el millor possible aquesta nova vida”, explica Carla Romagosa.

La presentació del llibre “Mi amiga Meno y yo” serà aquest divendres, a les 18 hores, a la Biblioteca Josep Soler Vidal.