Carnaval a MercaGavà

MercaGavà se suma, aquest cap de setmana a la celebració del Carnaval. Així, dissabte, a partir de les 11 hores, els nens i nenes podran participar i gaudir amb diferents tallers. Amb el títol “Pirates a bord!” els menuts aprendran a confeccionar les pròpies disfresses amb tutús i barrets pirates. També podran pintar-se la cara i, al final, es repartiran globus i es farà un petit cercavila

Cal recordar que, durant el Carnestoltes de l’any passat, també es van fer coses. En aquella ocasió els assistents es van poder fer fotos amb els protagonistes d’Star Wars, una proposta que segons la organització va agradar força. La idea es poder repetir ara, la bona acollida i contribuir així a dinamitzar el mercat, un projecte que durant l’any es completa amb nombroses activitats, com per exemple les sessions d’elaboració de galetes.

Recordem que el nou MercaGavà es va inaugurar a finals de 2015, després d’una profunda remodelació que va permetre modernitzar i incorporar nous serveis. Les parades van millorar i es va obrir el primer Mercadona de la ciutat amb 1.500 metres de superfície. La nova oferta comercial també incloïa bar i locals exteriors junt amb un aparcament per a uns 157 vehicles.