carters reials
Els carters reials de ses Majestats els Reis Mags d’Orient arriben avui a Gavà

Els carters reials de ses Majestats els Reis Mags d’Orient arriben aquesta tarda a Gavà. L’arribada està prevista per les quatre de la tarda a l’estació de Renfe i s’espera, com cada any, que molts infants acudeixin a dispensar-los la rebuda que es mereixen. Un cop a les seves carrosses pujaran la Rambla fins arribar al campament reial, ubicat com cada any al parc de la Torre Lluc.

El campament reial estarà actiu avui, demà i demà passat. Avui es pot visitar des de les 17:00h. i fins les 20:30h., i els dies 3 i 4 de gener des de les 16:00h. i fins les 20:30h. Allà els carters rebran a tots els nens que ho desitgin per tal de recollir les cartes amb les seves llistes de desitjos, cartes que els emissaris faran arribar als reis Mags. Aquells que vulguin podran optar a més per tirar la carta a la Bústia Màgica que també estarà instal·lada al mateix campament, i que és un correu directe a Ses Majestats.

Per poder visitar als carters reials s’ha implementat des de fa alguns anys un sistema de torns. Hi haurà tres màquines expenedores de números de tres colors diferents, una per cada carter reial. Haureu d’agafar el torn del carter reial que voleu visitar, ja que cada carter té el seu propi torn independent dels altres.

Els torns es poden agafar a partir de les 17:00h. avui i a partir de les 16:00h. demà i demà passat, i el personal de l’organització us pot informar del temps aproximat d’espera que us queda. Haureu d’estar pendent de les pantalles numèriques per saber quan és el vostre torn perquè si el perdeu haureu de començar de nou. Cal tenir en compte que hi ha un màxim de 99 torns diaris per carter.

L’entrada al campament, de totes maneres, és lliure si no es vol visitar als carters reials. A més, durant l’espera o en cas d’accedir lliurement, es podrà gaudir de diverses activitats que s’ofereixen al llarg de les tres tardes: espectacles d’animació, enviar un desig o prendre un té, entre d’altres.

Enguany, i com a novetat, s’ubica un punt d’informació al que tothom es pot adreçar per a qualsevol dubte o aclariment.