Casa Andalucía Gavà III Festival Nadal

La Casa de Andalucía de Gavà ha celebrat, aquest dissabte, el seu festival de Nadal. Es tracta d’un esdeveniment que es fa coincidint amb el tercer aniversari d’ençà de la seva refundació. El pavelló Jacme March va esdevenir, novament l’escenari per on van desfilaran tots i cadascun dels quadres de ball que configuren aquesta agrupació. Segons la presidenta de l’entitat, Conchi Benjumea, “enguany s’han incrementat els grups de ball. Vam començar aquesta nova etapa amb 4, i avui ja en som 11, entre ells els integrants d’Adisga, un projecte molt engrescador que es consolida i enriqueix molt a ambdues parts. Ells aprenen a ballar i es diverteixen i avui  ho demostraran estrenant una coreografia nova. Estem molt contents”.

Projectes futurs

Benjumea destaca “l’enorme vitalitat de La Casa de Andalucía, amb la presència de molts infants i de gent jove, i un munt de projectes de cara l’any vinent”. Tot i que adverteix que “hores d’ara no hi ha res concretat” ens ha avançat algunes idees, com l’organització, a la primavera “d’un festival de copla i un mena de Rocío amb la presència d’entitats diverses del Baix Llobregat amb casetes i un escenari únic on hi vagin desfilant els diferents cors i la processó de la Mare de Déu. De moment, però tot son projectes que concretar que caldrà valorar, de la mà de l’Ajuntament, si són viables”.

L’activitat també tenia una vessant solidària ja que s’implica en la campanya “A Gava, cap infant sense joguines” recollint aportacions de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes.

A la vetllada, també hi van participar el cor de flamenc de l’entitat, i va comptar amb les actuacions d’Antonio de Faugena i de Sangre Andaluza. La festa va culminar, de matinada, amb ball a ritme de disco mòbil.