Isidre Casas, portaveu de Junts per Gavà
Isidre Casas, portaveu de Junts per Gavà

Isidre Casas tornarà a encapçalar la candidatura de Junts a Gavà com ho va fer al 2019, aleshores com a cap de llista de la marca Junts per Gavà. “Recordem que el procés fundacional de Junts com a partit va finalitzar al Juliol del 2020 i, per tant, les eleccions del 2023 seran les primeres d’àmbit municipal on ens presentarem amb marca i logo estandarditzat arreu dels municipis del país”, expliquen fons de la formació política.

En una assemblea local extraordinària a la qual van assistir David Torrents, Secretari d’Organització de Junts i en Pere Clota, president comarcal, la militància va ratificar per unanimitat l’única candidatura que es va presentar encapçalada pel portaveu del grup municipal, Isidre cases.

Un cop ratificat el nomenament, Isidre Casas es va mostrar “molt content i satisfet pel suport unànime tant de l’executiva local com de tota la militància. Això vol dir que s’ha fet i s’està fent bona feina. El nostre compromís amb els gavanencs i gavanenques és innegociable i seguirem per aquest camí per consolidar i fer créixer el nostre projecte».

El president comarcal també es va mostrar molt satisfet i va assegurar que «l’Isidre ha demostrat la seva vàlua. A nivell polític és una persona compromesa i treballadora que s’estima Gavà, però voldria destacar la seva honestedat i transparència com a persona». Per la seva banda, el secretari d’Organització va afegir: «Volem apostar per fer un pas endavant i créixer als municipis del Delta del Llobregat, per això presentarem els millors candidats. Malgrat quedar-nos sense representació a les darrers eleccions a alguns d’aquests municipis, a Gavà vam aconseguir mantenir-la i el mèrit és, indubtablement, de l’Isidre Casas i tot l’equip. El nostre objectiu com a partit és consolidar-nos com a primera força municipalista del país, fer valer la nostra fortalesa com a bons gestors tant des de les alcaldies com des de les regidories».

Junts a Gavà ha avançat que en les properes setmanes farà un acte públic, obert a tothom, de presentació del candidat al qual assistiran persones “significades del partit”.