Castaween 2022
Castaween 2022

Gavà ja ho té tot a punt per a una nova edició del Castaween, una programació cultural i lúdica que conjumina dues tradicions pròpies de Tots Sants: La Castanyada i Halloween.

Les activitats començaran el 27 d’octubre, a les 17 hores, amb un taller de maquillatge de Halloween. Les persones interessades en aprendre a maquillar-se i caracteritzar-se dels personatges més terrorífics tenen tota la informació a les xarxes de @Gavajove o poden trucar al telèfon 618 76 27 72.

Divendres, 28 d’octubre, a les 17 hores la Comissió de Cosplay organitza una exhibició de Halloween Costume a la Casa Gran. A les 17.30 hores del mateix 28 d’octubre la terrassa de la sala infantil de la Biblioteca Josep Soler Vidal acollirà uns tallers amb música per celebrar la Castanyada i, a les 20 hores, però a l’Espai Maragall arrencarà la marató de cine de terror amb les projeccions de “Expediente Warren 3”, “El diablo me obligó a hacerlo” i la mítica cinta de John Carpenter, de l’any 1978, “Halloween”.

Dissabte, 29 d’octubre, a partir de les 18 hores, serà el moment d’una de les activitats més esperades: el “Túnel del terror” al Parc de la Torre Lluc. Organitzada per els i les joves de la comissió de Halloween de l’Espai Jove La Casa Gran. Més informació i reserva d’entrades a www.gavajove.cat i a www.entrapolis.com. El mateix dia, però a les 20 hores i a l’Espai Maragall, el grup Spartanos de La Igualtat faran la representació teatral de Saw. Es tracta d’un espectacle interactiu i terrorific  de l’adaptació de la pel·lícula. Més informació i venda d’entrades a www.espaimaragall.cat

Dilluns, 31 d’octubre a les 18 hores l’AAVV de Can Tries organitza un escape room de Halloween al casal del centre cívic del barri. Les places són limitades, costa 3€ i cal fer prèviament la inscripció al telèfon 665862986. El mateix dia, però a les 19 hores, l’AMPA del col·legi Santo Ángel torna a organitzar l’activitat “El bosque maldito” al parc del Calamot. Més informació i reserva d’entrades a l’Instagram de l’AMPA.

Finalment, dijous, 10 de novembre, a partir de les 18.30 hores es farà la batalla literària al Club de Lectura de Tarda: “Frankenstein vs Dràcula”, a la Biblioteca Josep Soler Vidal. Aquí, una part dels components prendrà partit per una de les obres i al final es veurà qui guanya.