Castellón 25-CH Gavà 18

Aquest cap de setmana ha arrencat la divisió de plata d’handbol, categoria on milita el Sènior Femení del Club Handbol Gavà. Les noies d’Alfred Pérez però, no van estar de sort i van acabar el primer partit de lliga amb una derrota, per 25 a 18, a la pista del BM Castellón.

Les locals van dur la iniciativa de principi a fi, i ja van marxar al descans dominant en el marcador per 14-7. A la represa van mantenir el ritme, i al final es van imposar amb claredat.

Va ser un matx caracteritzat per les defenses, ben ajudades per totes dues porteries. Ja des del principi, i molt poc a poc, el Castellón va anar augmentant diferències en el lluminós aprofitant accions molt ràpides de joc.

La tònica de partit va ser la mateixa, amb bones defenses per part de tots dos conjunts, encara que les valencianes van saber adaptar-se més bé al treball de doble pivot que no pas el Gavà. Així, es va arribar al final de partit amb l’avantatge de 7 gols.

Les cròniques destaquen l’actuació sota els pals de Lucia Prada de Conflent que, amb 13 parades, i de Noelia López, amb 9 gols.