Catalunya en Comú prepara la candidatura de Gavà

David Balbás Alonso, membre de l’equip d’organització i territori de Catalunya en Comú va visitar Gavà aquest divendres per constituir l’assemblea local de Gavà “avui els inscrits i inscrites decidiran la constitució de l’assemblea sobirana i s’agermanaran amb la resta de comuns de Catalunya”. Balbás va afegir que “estem avançant en la construcció d’una organització política de majories que ha de ser exemple del país que volem”.

L’assemblea municipal de Catalunya en Comú, que va comptar amb la presencia de representants d’Esquerra Unida i Alternativa, Iniciativa per Catalunya i Gent de Gavà. David Balbás va anunciar que “cal posar els objectius davant de les sigles, l’esperit dels comuns es sumar i compartir els anhels de canvis de la qualitat democràtica i la qualitat de vida. Aquí hi cap tothom”.

El grup motor de Gavà en Comú té, segons David Balbás, l’objectiu “de sortir al carrer i explicar el nostre projecte a la ciutadania, frenar la ultradreta i consolidar-nos més enllà de les municipals”.

Balbás va parlar del procés de constitució de les assembles “volto per tota Catalunya i ja n’hem constituït més de cent. Cada situació depèn de molts factors històrics i fins i tot personals però et dones compte de que quan et poses a treballar les diferències es van esvaint, no importa tant d’on venim sinó on volem anar junts”.

Balbás va elogiar l’exemple de govern de la ciutat de Barcelona “crec que és indubtable el canvi de rumb de les polítiques, malgrat les dificultats i malgrat la manca de competències, la ciutadania ha pogut veure el canvi”.