CATALUNYA-SI-QUE-ES-POT-110915

CATALUNYA-SI-QUE-ES-POT-110915CSQP en la penjada de cartells, anit, a Gavà.

Catalunya sí que es pot centra el seu discurs en el rescat social

La coalició electoral d’esquerres entén que “la participació ciutadana és el més important” i defensa “uns serveis públics dignes”

Catalunya Sí Que es Pot (CSQP) s’ha mobilitzat des de la mitjanit per demanar el vot en els comicis del proper 27 de setembre. Amb el lema “La Catalunya de la gent. I tant que podem!” que resa en els seus cartells, la candidatura busca destacar que volen “portar la gent a la Generalitat”.

 

Víctor Hugo González, d’ICV Gavà i integrant del projecte, considera que “hem aconseguit una confluència prou important amb un programa centrat, única i exclusivament, en el rescat social, perquè sabem que això és el que realment importa a la ciutadania de Catalunya. La gent exigeix acabar amb la corrupció i amb el 3% i evitar que la sanitat es privatitzi o perdre l’habitatge. Crec que ha arribat el moment de recuperar la poca dignitat que ens han deixat els governs anteriors”.

 

Veronica Borja, de Gavà Sí Se Puede, que també s’integra en aquesta confluència de forces, explica que “treballarem per acabar amb la corrupció i perquè hi hagi una bona educació i sanitat per a tothom. No volem més percentatges ni tampoc una televisió publica que en realitat sigui privada. Defensem la participació activa de tothom acabant amb aquesta burgesia implantada que ignora la gent i que només es mou per la seu propi benefici”.