Celebrada la II Nit del Comerç a Gavà
Premiats de la II NIt del Comerç

La ciutat va celebrar divendres la II Nit del Comerç, una gala organitzada per Wow Gavà i que serveix per reconèixer la tasca dels establiments associats. La vetllada, amenitzada pels Soulmates i conduïda per la periodista Marta Català va tenir lloc al restaurant Mar de Pins i els guardonats van ser Holistic Studio Boutique, amb el premi innovació, Bazar del Niño, amb el guardó honorífic a tota una trajectòria i Maminens que va ser distingit com a comerç Més Wow per votació popular a través les xarxes socials. Així mateix, es van lliurar els diplomes als nous associats i es va sortejar, entre els assistents, un quart premi consistent en una estada d’hotel i una experiència gastronòmica.

La gala es va fer al restaurant Mar de Pins

El president de Wow Gavà, Raúl Valle va expressar “la satisfacció per l’empenta de l’entitat que ja aplega 107 associats i que té la clara voluntat de seguir creixent a la vegada que consolidem vincles amb altres sectors com la restauració, l’empresa i la pagesia i així com noves col·laboracions amb altres entitats de la ciutat”. Valle va qualificar “d’orgull enorme el fet d’haver estat distingits, enguany ,amb el premi Ciutat de Gavà d’Economia i Comerç un reconeixement que ens impulsa a continuar endavant amb les nostres accions de dinamització i promoció econòmica”.

Gemma Badia

L’alcaldessa en funcions, Gemma Badia, va assegurar que “cal posar en valor la feina i dedicació del sector comercial que contribueix a crear riquesa i ocupació i a dinamitzar els barris” i que el consistori seguirà donant-los “tot el suport”.

L’entitat comptarà en breu amb un local a l’Illa cedit per l’Ajuntament des d’on poder seguir treballant, una notícia que, segons Valle, “permetrà atansar-nos la gent, comptar amb un punt on tothom qui ho vulgui vingui a informar-se i seguir muntant activitats com el Market que hem fet a la platja aquest cap de setmana o la festa del T’ho mereixes que celebrarem el proper 8 de juliol a la Torre Lluc”.