Celebrat amb èxit el I Wow Market
Molts establiments van muntar parada al carrer

Gavà ha celebrat amb força èxit, i molta animació, la primera edició del Wow Market. L’acció, que es va fer coincidnt amb l’inici de la campanya de rebaixe va tenir lloc el passat divendres i dissabte sota la organització de l’associació WOWGAVÀ, entitat comercial sorgida de la fusió de l’ILLA Gavà i la Unió de Botiguers de Gavà amb l’objeciu de “donar suport al sector del comerç, dels serveis i el sector de la restauració local”.

Així, durant els dos die els establiments associats van poder sortir al carrer, acompanyats dels restauradors per oferir ‘tapes + beguda’  i es va gaudir de l’amenització musical  a càrrec de 2 DJ’s, i dels grups, Sellarès Band, Soulmates, Beats & Beans i Sabandijas Band.

A més, durant el matí de dissabte, el grup de timbalers SonaQueTomba va despertar la ciutat, com a crida perquè la gent sortís al carrer a realitzar les seves compres de rebaixes d’estiu i a assaborir tapes.

La ubicació d’aquesta activitat es va fer a l’Illa de Gavà, entre el carrer Sant Joan i la Rambla Vayreda. “El WOWGAVÀ Market ha servit per donar el tret de sortida a les rebnaixes d’estiu, i perquè el comerç i la restauracióde la ciutat, dos dels sectors més afectats per la crisi pandèmica, puguin retrobar-se de nou amb els seus clients als carrers de Gavà”, assenyalava Laura Gómez, presidenta de WOWGAVÀ.

Raquel Sánchez va visitar el Wow Market dissabte

L’Alcaldessa Raquel Sánchez ha lloat la inicitiva perquè als eu entendre “demostra que el comerç local està viu i, malgrat les difcultats patides està sempre disposat a treballar per impulsar accions que dinamitzin el sector, i per extensió la vida a la ciutat. És per això que convido a tothom a sortir, comprar i a fer-los costat”

L’associació de Comerciants i professionals “WOWGAVÀ” neix l’any 2020, fruit de la fusió de les dues associacions de comerciants de la ciutat, L’Illa del Centre de Gavà i La Unió de Botiguers de Gavà. El propòsit d’aquesta fusió és la suma de forces per crear una entitat més forta i amb més capacitat per ajudar sector empresarial i comercial del municipi