eleccions-1-240515

eleccions-1-240515

A l’agost es podrà consultar el cens electoral (Foto d’arxiu)

L’Ajuntament oferirà del 10 al 17 d’agost un servei de consulta del cens electoral

Al web municipal www.gavaciutat.cat també es podran consultar les dades censals

Amb motiu de la convocatòria d’Eleccions al Parlament de Catalunya fixades pel proper diumenge, 27 de setembre, l’Ajuntament de Gavà posa en marxa aquest mes d’agost un servei de consulta del cens electoral. Entre el 10 i el 17 d’agost, ambdós inclusius, el consistori mantindrà un servei informàtic de consulta personal de les llistes electorals vigents en el municipi.


Aquesta consulta es podrà realitzar, prèvia identificació de la persona interessada, en qualsevol d’aquests tres equipaments municipals: a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del propi Ajuntament de Gavà, al Museu de Gavà, i al Parc Arqueològic Mines de Gavà. A l’OAC la consulta es podrà fer els dies feiners (és a dir, els dies 10, 11, 12, 13, 14 i 17 d’agost) des de les 9 del matí i fins dos quarts de tres de la tarda. El Museu i el Parc Arqueològic acolliran les consultes els dos dies festius (15 i 16 d’agost), però amb horaris sensiblement diferents. Al Museu la consulta es podrà fer d’11 del matí a dues de la tarda, i al Parc de 10 del matí a dos quarts de tres de la tarda.


A més d’aquestes vies presencials, el web municipal www.gavaciutat.cat oferirà tanmateix un servei de consulta del col·legi i la mesa electoral on cada elector ha de votar en aquestes Eleccions Autonòmiques del 27 de setembre. El servei estarà operatiu també a partir del dia 10 d’agost i només caldrà identificar-se amb el NIF. Aquest servei és merament informatiu i no facilita dades de caràcter personal ni detecta possibles errors en dades com, per exemple, el nom, el cognom o la data de naixement.


Dintre d’aquest termini del 10 al 17 d’agost, qualsevol persona podrà formular una reclamació sobre els seves dades censals. Aquesta reclamació es presentarà mitjançant el model oficial de la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral, directament en aquesta Delegació o a través de l’OAC de l’Ajuntament de Gavà en dies feiners. Cal recordar que està prohibida qualsevol informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral tret de les sol·licitades per conducte judicial.