Aquest any La Marató de TV3 està dedicada a les malalties mentals i el CFA Gavà s’ha unit organitzant una sèrie d’activitats: una xerrada, una exposició feta per l’alumnat, una sessió de ioga i una caminada popular.

 Xerrada de la Marató

Aquesta tarda a les 15 hores l’alumnat es connectarà des del centre de forma telemàtica per atendre la sessió divulgativa que un professional de la salut els farà, acostant la realitat mèdica i humana de la salut mental. Es tracta d’una activitat tancada per l’alumnat del CFA Gavà

Classe de ioga

El ioga és una activitat que ens ajuda a ser més conscients de nosaltres mateixos, del nostre cos i del nostre entorn. Per això, Dani, Helena i Óscar, professors del CFA Gavà una classe de ioga a l’aire lliure.  Per aquesta activitat és necessari portar roba còmoda, alguna peça d’abric (la classe es farà a l’aire lliure) i estoreta de ioga. També és recomanable portar un petit coixí i una petita manteta per a la relaxació.

L’activitat es farà el 16 de desembre de 16 a 19 hores a l’auditori del Parc del Mil·lenni i està oberta al tothom. Es recomana una aportació de 2 eruos.

Exposició sobre malalties mentals

L’alumnat de GES1 ha elaborat diferents pòsters sobre trastorns i malalties mentals que es podrá visitar a partir del 16 de desembre en el passadís del CFA Gavà.

Caminada popular

Finalment L’Associació d’Alumnes i Amics de l’AFA Eramprunyà de Gavà ha organitza una caminada popular a La Sentiu a través de la muntanya des de l’escola. Per aquesta activitat és recomenable portar roba i calçat adient per a caminar per la muntanya. L’activitat es desenvoluparà el 17 de desembre i s’iniciarà a les 9,15 hores a Laporta del CFA Gavà en el carrer de Sarrià fisn a La Sentiu. Està oberta a tothom i es recomana una aportació mínima de 2 euros.

“Si no voleu fer cap activitat, també podreu fer aportacions per a La Marató a la guardiola que hi haurà a la consergeria del centre”, expliquen des del centre educatiu.