Cercavila de Sant Nicasi 2018
El Xerinolis es va aturar a la plaça Josep Tarradellas.

El centre de Gavà es va tornar a omplir, aquest dissabte, de bestiari popular, dansa, toc de bastons, gralles i foc en una nova sortida del l’esperat Xerinolis. És el cercavila de la Festa Major de Sant Nicasi que, en aquesta ocasió, va partir, des de dos punts diferents. D’una banda, el passeig Joan Maragall, i de l’altra, la plaça Catalunya. El primer recorregut va passar pel carrer de la Rectoria, el carrer Sant Pere, les places de la Pagesia i Major, el carrer dels Màrtirs del Setge de 1714 i la Rambla. El segon itinerari va baixar per l’avinguda Eramprunyà i la Rambla de Maria Casas. Ambdós grups van acabar al parc de la Torre Lluc on cada entitat va fer el seu ball de lluïment i es va gaudir d’una petada final.

El seguici el van encapçalar, per una banda els gegantons, seguits per les mules i la campana de Sant Pere que porten els integrants de l’Agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia. Els castellers, el Grallers de la font Groga, la Cuca de l’UME, els bastoners i els grallers Ginjolers.

El segon grup el van integrar l’esplai El Mamut, la companyia General del Foc i el ball de Diables infantil de Cornellà.

 

PUBLICITAT