C.F. Gavà
Camp de futbol de la U.E. Gardeny on es disputarà el partit

Partit decisiu el que juga el C.F. Gavà aquest proper cap de setmana, Els blaugrana es desplacen fins el terreny de joc del C.F. Lleida Esportiu Terraferma, equip ubicat amb 30 punts a la tretzena plaça del Grup 2 de Primera Catalana. Els homes entrenats per José Manuel Serrano no són gaire lluny d’allà, a l’onzena posició i amb 32 punts, i per tant el partit és clau per les aspiracions dels gavanencs d’aconseguir aguantar en la categoria la propera temporada.

Serrano no dubta que “aquesta és una final més perquè si el guanyem els deixaríem a una distància important depenent del que facin Júpiter i Sant Ildefons, ficaríem un equip més al darrere nostre i ficar equips per darrere nostre sempre es bo, quants més fiquis més tranquil estàs”. L’entrenador blaugrana destaca que “estem pagant els pocs punts que vam fer a la primera volta i costa sortir, s’ha de sumar de tres en tres sobretot contra rivals directes perquè saps que si tu els guanyes ells no sumen segur”

Segons el tècnic gavanenc, l’equip lleidatà “és un equip jove i lògicament ben estructurat, com la majoria dels filials que són nois amb molta qualitat i amb molta intensitat, a veure el dia que tenen perquè els filials solen ser una mica irregulars ja que els jugadors entren i surten”. Serrano té clar, però, que “a Lleida els partits sempre són molt complicats, ens pressionaran moltíssim, tiraran de jugades a pilota aturada, i no serà fàcil sortir jugant e intentar no perdre pilotes al darrere”.

El partit es jugarà demà dissabte, 6 d’abril, a partir de les 18:00h., al Camp de Futbol Municipal de la U.E. Gardeny.