ambulàncies
CGT demana reforços en la plantilla d’ambulàncies de Falck VL

El sindicat Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya demana reforços en la plantilla de les ambulàncies de l’empresa Falck VL. Aquesta és l’adjudicatària del servei no només a Gavà, sinó a tot el Baix Llobregat i part dels dos Vallès, l’Oriental i l’Occidental. Segons Samuel López, delegat sindical de CGT a Falck VL, “l’empresa ens està plantejant un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació, és a dir, un ERTO en mig d’aquesta crisi sanitària de primera magnitud, quan en realitat el que haurien de fer és reforçar plantilla perquè aquesta pandèmia anirà a més i segur que caldran aquests reforços”.

Segons explica López, “tenim una reunió el proper dilluns amb els representants de Falck VL on ens explicaran els termes de l’ERTO que volen aplicar a 17 persones de la plantilla”. Davant aquest escenari, el sindicat denuncia que els treballadors de l’empresa “estan constantment exposats al contagi del coronavirus i treballen sense les corresponents mesures de protecció perquè l’empresa no proporciona els Equips de Protecció Individual (EPI) adequats per evitar contagis”, apunta López.

El sindicat demana en un comunicat enviat als mitjans de comunicació que “la Generalitat de Catalunya i/o el Ministerio de Sanidad aturin aquesta bogeria motivada per la cobdícia egoista empresarial” i, en cas contrari, el que fa CGT és “exigir la intervenció immediata d’ambulàncies Falck o la seva nacionalització”.