Charlie Pee actua divendres a Gavà
Charlie Pee actua divendres a Gavà

Charlie Pee estarà aquest divendres, 19 d’abril a Gavà per posar en escena el show Mamasita. La còmica catalana s’ha fet coneguda per ser guionista i col·laboradora de La Resistencia i del Carolate i després de 10 anys fent Estand Up on destaquen els seus monòlegs a Comedy Central, Les que faltaven (Movistar+), Phi Beta Lambda, Cruïlla Comedy o TV3, ens presenta el seu primer espectacle en solitari.

Pee va estudiar Traducció i Interpretació en la Universitat Autònoma de Barcelona, va veure que era una feina que no li agradava i preferia el món de l’humor, per la qual cosa un estiu es va apuntar a un curs d’estand up intensiu per a aprendre a fer monòlegs. Quan va acabar, el seu treball final era presentar el seu propi monòleg. En interpretar-ho en públic va veure que li encantava la sensació de fer riure a la gent, per la qual cosa va decidir que el seu futur estava en els escenaris com a còmica.

A Mamasita Pee exposa en clau d’humor tota mena d’experiències pròpies, ja sigui en temes de sexe o drogues però també relata un accident que va tenir en un avió, del seu avortament o de la seva gossa que es va morir.

La funció es posarà en escena a l’Espai Maragall a partir de les 21 hores i les entrades qes poden comprar aquí