Cia3 presenta Mur a Gavà

La companyia Cia3 presenta a l’Espai Maragall el “Mur”, un espectacle de circ vital i poètic on les construccions impossibles impulsen els artistes a treballar de manera col·lectiva per assolir un objectiu comú: desconstruir un mur per edificar un nou món en què persones summament heterogènies puguin conviure en equilibri.

El muntatge presenta un mur fet a base de cubs. D’entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”.

“Mur” és una obra poètica que fa ús de l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi. Una performance visual, circense, amb música en directe i molt, molt d’humor.

La funció, que s’encabeix també dins la programació del GavàMón, es podrà veure aquest diumenge, a les 12 hores, i va adreçada al públic familiar. El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 per als socis i sòcies de la Xarxa.