Nova edició del certamen gastronòmic Sabors de l'Horta
Cinc restaurants de Gavà formen part dels 59 restaurants del Baix Llobregat que participen a una nova edició de Sabors de l’Horta.

Cinc restaurants de Gavà: l’Anhel, Les Marines, Major Trenta-sis, l’Ermita de Bruguers i Tasta’mm formen part dels 59 restaurants del Baix Llobregat que participen a una nova edició de Sabors de l’Horta.

El proper 1 de març, en el marc de la Festra BRAAVA (Verdures Bràssiques d’Alt Valor Afegit) a can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat. Per a aquesta presentació, els xefs dels restauralts del colÇ3lectiu Sabors de l’Horta han preparat una curada degustació amb els productes més emblemàtics i de temporada del Baix Llobregat.

Impulsat pel Consorci de Turisme i el Parc Agrari del Baix Llobregat, el col·lectiu Sabors de l’Horta integra 59 restaurants de la comarca que ofereixen durant tot l’any una oferta gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari, distingits amb el distintiu “Producte Fresc” i que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat. En aquesta edició 2020 s’han incorporat al col·lectiu, 11 restaurants més, dels municipis de Begues, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Martorell, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, i Viladecans.

La presentació comptarà amb la Consellera del Consorci de Turisme, Gemma Quiñonero i amb el conegut cuiner i presentador de televisió Marc Ribas. Tanmateix, es podrà tastar tapes elaborades pel col.lectiu amb productes procedents del projecte Braava com el Bròquil de Santa Teresa, Kalettes, i Brocolets, entre d’altres. Cal destacar que tots els diners procedents de la venta dels tiquets s’entregaren al projecte solidari Magic Line del Hospital per a nens de Sant Joan de Deu.

Al llarg de tota la jornada, de 10 a 15h, tot el públic assistent podrà gaudir d’altres activitats com tallers i showcooking, mostra de productes, xerrades gastronòmiques i un sorteig d’una cistella amb Producte Fresc del Parc Agrari.

La nova Guia de Restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2020 es pot trobar al web i als restaurants del col·lectiu, punts d’informació de la comarca i fires gastronòmiques.