Cine amb la Forma del agua

L’Espai Maragall acull, aquest divendres, la projecció de “La forma del agua”. La cinta dirigida per Guillermo del Toro s’ambienta en un inquietant laboratori d’alta seguretat, durant la Guerra Freda, on es produeix una connexió insòlita entre dos mons aparentment allunyats. La vida de la solitària Elisa (Sally Hawkins), que treballa com a netejadora en el laboratori, canvia per complet quan descobreix un experiment classificat com a secret: un home amfibi (Doug Jones) que es troba aquí reclòs.

La pel·lícula, recordem-ho es va erigir com la gran guanyadora en la present edició dels Òscars de Hollywood amb els guardons al millor film, al millor director, a la millor banda sonora i al millor disseny de producció.

“La forma del agua” és una rondalla sobre allò diferent, que navega pel preciosisme del que no es veu. La seva fotografia està plena dels verds propis de l’aigua estancada, fins al gran final, on el blau del mar ho inunda tot.

El preu de l’entrada per veure la pel·lícula és de 4,5 € i de 4 € per als socis del Cine Club de Gavà. La projecció començarà a les 22 hores i l’adquisició d’entrades es pot fer efectiva a partir de les 21 hores.