Cinema matinal per Festa Major

Una de les propostes que completa el programa de la Festa Major són les sessions matinals de cinema. L’activitat no és nova, però la seva bona acollida en ocasions anteriors ha fet que l’Ajuntament s’hagi decidit a repetir-la. Es tracta d’una proposta d’oci familiar que, segons l’Ajuntament , “ofereix a les famílies una alternativa d’oci gratuïta en aquest dies on els petits ja estan de vacances a l’escola i encara no han donat inici els casals”.

Totes les sessions seran de dibuixos animats, tindran lloc a l’Espai Maragall i començaran a les 11.30 hores. A la primera, que serà dijous 27 de juny, es podrà veure “Hotel Transilvania 3”, en la qual la nostra família de monstres s’embarca en un creuer de luxe perquè per fi en Drac pugui prendre’s un descans. És una navegació tranquil·la per a tota la colla, ja que els monstres gaudeixen de tota la diversió que ofereix el creuer. Però les vacances de somni es converteixen en un malson quan en Mavis s’adona que en Drac s’ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau, l’Ericka, qui amaga un perillós secret que podria destruir tots els monstres.

La segona cinta que es podrà veure, el 28 de juny, és “Los Increibles 2”. En aquest film torna la família de superherois, però aquesta vegada la protagonista és l’Helen. En Bob es queda a casa amb la Violet i en Dash i es veu obligat a convertir-se en un heroi de la vida “normal”. És una situació difícil per a tots, i ho serà més quan la família s’adoni dels súper poders del bebè Jack-Jack. A més, apareix un nou vilà que trama una conspiració brillant i perillosa. La família i en Frozone han de trobar la manera de tornar a treballar junts, cosa força complicada a pesar que tots són… increïbles.

Les persones interessada a gaudir d’aquestes sessions, que són gratuïtes, cal però que recullin l’entrada anticipadament a la taquilla, a partir d’1 hora abans del seu inici, donat que l’aforament és limitat.

 

 

 

PUBLICITAT