Aquest divendres i dissabte, Gavà celebra el cinqué WOWGAVÀ Market, una iniciativa de WOWGAVÀ,  on els establiments adherits a aquesta associació comercial sortiran a al zoan de l’Illa i oferiran el seus productes amb rebaixes i descomptes especials.

El Market WOWGAVÀ es farà entre les 10 del matí i les 21 hores i, segons  la organització, “es podran trobar articles molt variats, des de sector moda, que inclou productes com roba o calçat, fins a serveis, alguna escola taller, i fins i tot sortirà una immobiliària i una clínica dental. Tot plegat amb promocions”.

També es faran dues activitats organitzades per Holístic Studio Boutique a la plaça de la Pagesia. En concret, una sessió de ioga en família divendres a les 17.30 hores, i una altra de ioga terapèutic i d’aromateràpia dissabte, a les 11 hores.

D’altra banda, i aprofitant el Mercat de Pagès de dissabte al matí a la plaça Major, la restauració oferirà algunes tapes.

Segons la organització, els objectius d’aquest Market WOWGAVÀ són “donar a conèixer els comerços associats a l’entitat, i en el cas dels establiments de moda, que són de temporada, poder treure els estocs finals de rebaixes per començar ja la nova campanya de primavera.

Des de WOWGAVÀ esperen la participació d’uns 25 establiments i confien en “una bona resposta ciutadana perquè molta cientela ho espera amb ganes i en altres ocasions ha anat prou bé”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a Ràdio Gavà