Circ Raluy Legacy
Eva Swarcer, en un dels números més espectaculars del muntatge del Circ Raluy Legacy (Foto: cortesia Circ Raluy Legacy)

El Circ Raluy Legacy ha anunciat que perllonga la seva estada a Gavà fins el 2 d’octubre. La carpa està instal·lada a la plaça Francesc Macià, i originalment les funcions havien d’acabar aquest proper diumenge 16 de setembre. La companyia, però, ha anunciat que han decidit estar-s’hi dues setmanes més amb el seu espectacle “In Art We Trust”.

Segons el comunicat emès pel circ, “estem davant la producció més visual i sorprenent que la família ha creat fins al dia d’avui. No és només un espectacle de circ, combina moltes tècniques on es troben diferents mons i disciplines. La família s’ha deixat la pell i el cor en aquest nou espectacle on cada número és una obra d’art per si mateixa”.

“In Art We Trust” “compta amb ingredients d’excepció com ara la màgia de Rodrigo Tolzen, que ens farà creure en l’impossible; un número de suspensió capil·lar on Eva Swartset està penjada només pel cabell; o Sian, una singular malabarista de l’Índia que fa malabars amb diferents objectes però amb els peus”.

Hi ha, però, molta més màgia a dins d’aquest espectacle. Per exemple, el presentador és “Dimitri, un estrany personatge i autèntic showman que ens acompanyarà durant les dues hores de l’espectacle. També podrem gaudir de les noves aventures de Bigotis i Pietr, que ens faran riure i tornar a la infantesa”. Un dels números més impactants és del duo Valencia, que “ens presentarà un número de risc, de molt risc, on la roda de la mort girarà a velocitats d’infart moguda únicament pels dos artistes que la fan girar, una posada en escena només a l’abast dels millors acròbates d’elit”.

El circ continuarà oferint les seves funcions setmanals a la Plaça Francesc Macià, una els dijous i divendres i dues els dissabtes i diumenges. Es poden consultar horaris i funcions a la web del circ: www.circoraluy.com. A més, continuant amb la idea de facilitar l’accés a la cultura, la companyia segueix amb la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte tots els divendres per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove, i jubilats.