El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) no trencarà el pacte de govern amb el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a causa del referèndum de l’1 d’octubre. Així ho ha assegurat el portaveu de la coalició, Ramon Castellano, responent d’aquesta manera a la interpel·lació feta per ERC fa uns dies.

Castellano ha assegurat que “l’1 d’octubre no qüestiona en absolut el pacte de govern municipal”. Un govern municipal que, segons el portaveu de CiU, “és un govern cohesionat, fort i sòlid, que estem fent molt bona feina per la ciutat de Gavà, i per tant l’1 d’octubre no el condicionarà”.

Castellano va més enllà en explicar que “no té res a veure el posicionament de l’alcaldessa en no poder atendre la petició de la generalitat d’oferir espais municipals amb un govern municipal treballant per la ciutadania de Gavà, en el qual considero a més que la feina del grup municipal de CiU és molt bona i els gavanencs se la mereixen, mereixen que seguim per ells més que mai”.

El regidor també ha llençat aquest missatge directe als dirigents d’ERC a Gavà: “Fem i estem fent molt bona feina dins del govern municipal i seguirem fent-la en tots els sentits, així que a ERC els hi diria que les municipals en tot cas són l’any 2019 i que ara no és moment de fer campanya”.20

Castellano ha volgut reiterar també que la seva posició referent a l’1 d’octubre “és prou coneguda i per tant no s’ha de posar en dubte que a Gavà votarem perquè, de la mà de la Generalitat, jo i moltíssima altre gent ens encarregarem de que els ciutadans de Gavà puguin votar”. El portaveu de CiU, doncs, vol que “els gavanencs estiguin tranquils perquè votaran l’1 d’octubre, tindrem urnes perquè la Generalitat de Catalunya es qui convoca el referèndum, és qui disposarà dels locals a Gavà, i per tant a Gavà votarem amb tota normalitat, jo votaré l’1 d’octubre i jo votaré sí”.

PUBLICITAT